Marináda na králičí maso - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Marináda na králičí maso
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10076 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Bobkový list |
2 ks | Cibule |
1 ks | Citrony |
6 ks | Pepř černý celý |
5 g | Petržel - nať |
Nutriční hodnoty jedné porce
36% Kalorie 716 kcal
Kilojoule 2 997kJ
52% Sacharidy 186 g
11% Tuky 8 g
6% Sodík 118 mg
53% Bílkoviny 30 g
Uhlovodany | 186g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 4g |
Vláknina | 144g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 151,7mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 70,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list, Cibule, Citrony, Pepř černý celý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Marináda na králičí maso postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme na plátky, obložíme jí porce masa, zakapeme citronovou šťávou a posypeme kořením a petrželkou. |
2 | Necháme marinovat nejméně 4 hodiny. |