Recept

Skopová žebírka á la Nelson

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10080

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Sardelová pasta
8 ks Skopová žebra
50 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

211% Kalorie 4,155 kcal
Kilojoule 17 384kJ
1% Sacharidy 4 g
320% Tuky 240 g
16% Sodík 323 mg
793% Bílkoviny 446 g

Skopová žebírka á la Nelson postup přípravy receptu:

1

Smícháme nasekanou cibuli, sardelovou pastu a jemně nasekanou petrželku.

2

Omyté maso mírně naklepeme a osolíme. Na másle (nebo na oleji) je opékáme na každé straně asi 4 minuty. Potom žebírka potřeme směsí cibule, sardelové pasty a petrželky, mírně podlijeme a dusíme. Přendáme je do zapékací mísy, povrch posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme máslem. Zapečeme, až sýr zrůžoví a smetana se vsákne do masa.

3

Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept