Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10082

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Jehněčí kýta
1 kávová lžička Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 706 kcal
Kilojoule 2 953kJ
1% Sacharidy 4 g
73% Tuky 54 g
12% Sodík 234 mg
84% Bílkoviny 47 g

Jehněčí guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na menší kousky.

2

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přisypeme papriku a ihned vložíme maso, aby se paprika nespálila. Osolíme, promícháme a opečeme nejdříve bez podlévání a potom podléváme vývarem.

3

Když je maso měkké, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a za stálého míchání krátce povaříme.

4

Podáváme s houskovými knedlíky, těstovinami nebo s noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept