Recept

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10092
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
0,1 l Smetana 16% (pochoutková)
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
1 dl Víno bílé
125 ml Vývar z hovězích kostí
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 424kJ
1% Sacharidy 5 g
31% Tuky 23 g
13% Sodík 264 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové kotlety se smetanou a vínem postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety osolíme, poprášíme zázvorem, vložíme do misky a zalijeme vínem. Necháme je marinovat 1-2 hodiny.

2

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a kotlety na obou stranách opečeme. Přendáme je do nahřátého kastrolu a uchováme na teplém místě.

3

Do másla s cibulí přidáme papriku, zamícháme a přilijeme víno, ve kterém jsme kotlety marinovali. Nakonec přilijeme trochu vývaru, vložíme kotlety a povaříme asi 5 minut. Přimícháme hustou smetanu a necháme přejít varem.

4

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept