Recept

Pikantní vepřové řízky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10096
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Okurky nakládané
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová kýta
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 488kJ
2% Sacharidy 6 g
34% Tuky 25 g
120% Sodík 2 g
45% Bílkoviny 25 g

Pikantní vepřové řízky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Maso po obou stranách poprášíme moukou.

2

Řízky opečeme na másle z obou stran a mírně podlité dusíme do poloměkka.

3

Do šťávy přidáme smetanu, hořčici, jemně nakrájené okurky a nasekané kapary. Vše dusíme doměkka.

4

Podáváme s noky, těstovinami nebo s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept