Recept

Frankfurtské telecí závitky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10104
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Okurky nakládané
2 ks Párky Frankfurtské
1 polévková lžíce Sardelová pasta
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Telecí kýta
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 680kJ
3% Sacharidy 11 g
32% Tuky 24 g
218% Sodík 4 g
61% Bílkoviny 35 g

Frankfurtské telecí závitky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky a tence naklepeme. Každý řízek potřeme sardelovou pastou smíchanou s kouskem másla, posypeme nasucho opraženou strouhankou, drobně nakrájenými vařenými vejci a jemně nakrájenými okurkami. Do středu položíme půl oloupaného párku, zavineme do závitku a sepneme nebo svážeme nití.

2

Na rozpáleném másle závitky opečeme po celém povrchu, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu ponecháme přírodní.

3

Podáváme s bramborovým salátem bez majonézy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept