Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10108

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Citronová kůra
750 g Hovězí maso zadní
1 špetka Kmín drcený
1 špetka Majoránka
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sardelová pasta
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
0,1 l Víno červené
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 464kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 15 g
15% Sodík 293 mg
74% Bílkoviny 42 g

Hamburský guláš postup přípravy receptu:

1

Slaninu drobně nakrájíme a sklovitě vyškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a na tomto základě opečeme na kostky nakrájené maso. Mírně osolíme, přidáme nasekaný česnek, koření a mírně podlité vše dusíme téměř doměkka.

2

Maso podlijeme vínem a dusíme asi 5 minut. Když je maso měkké, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a necháme přejít varem.

3

Podáváme s nočky nebo s makarony.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept