Jednoduchý recept

Kapr na houbách

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10113
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Citrony
250 g Houby čerstvé
800 g Kapr obecný
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 708kJ
1% Sacharidy 5 g
32% Tuky 24 g
21% Sodík 419 mg
75% Bílkoviny 42 g

Kapr na houbách postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kapra osušíme, osolíme a potřeme citronovou šťávou.

2

Na pánvi rozškvaříme slaninu, vložíme na ni porce ryby, opepříme, opékáme a stále potíráme šťávou.

3

Ke konci pečení přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby a vše necháme ještě 15 minut dusit. Hotového kapra s houbami dáme na horkou mísu a přelijeme rozšlehanou smetanou.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept