Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10115

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hrozinky
1 ks Jablka
1 kávová lžička Kari koření
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
0,1 l Víno bílé
125 ml Vývar z hovězích kostí
0,1 l Zakysaná smetana
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 309kJ
4% Sacharidy 14 g
61% Tuky 46 g
17% Sodík 331 mg
32% Bílkoviny 18 g

Skopové karí postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a krátce opečeme na másle. Maso vyjmeme.

2

Na vypečené šťávě osmahneme jemně nakrájenou cibuli a očištěnou, nastrouhanou zeleninu. Přidáme omyté, na kousky nakrájené jablko, nasekané rozinky a karí koření. Vše zaprášíme moukou, krátce osmahneme, zalijeme kyselou smetanou, vývarem a osolíme. Nakonec přidáme česnek a omáčku asi 15 minut povaříme.

3

Opečené maso vložíme do omáčky a pomalu dusíme doměkka. Pokrm dochutíme vínem, maso upravíme do středu mísy a obložíme dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept