Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10117
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
0,5 ks Cibule
600 g Jehněčí plec
1 ks Karotka
40 g Máslo čerstvé
1 ks Mrkev kořen
4 ks Nové koření celé
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
5 g Petržel - nať
0,5 ks Pórek
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 518kJ
4% Sacharidy 16 g
140% Tuky 105 g
18% Sodík 354 mg
56% Bílkoviny 31 g

Jehněčí v hrnci postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Osolíme, přidáme ocet, nakrájenou cibuli, karotku, mrkev a pórek. Pod pokličkou vše vaříme doměkka.

2

Hotový pokrm upravíme na mísu a posypeme směsí nasekané petrželky, utřeného česneku a na másle osmažené strouhanky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept