Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10123

Ingredience

1 ks Cibule
0,3 l Mléko polotučné
60 g Mouka pšeničná hrubá
5 g Petržel - nať
50 g Slanina vepřová
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
6 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 880kJ
17% Sacharidy 62 g
20% Tuky 15 g
12% Sodík 244 mg
27% Bílkoviny 15 g

Tyrolské knedlíky postup přípravy receptu:

1

Žemle nakrájíme na kostičky. Na sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli s petrželkou, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a zprudka ji opečeme.

2

Cibuli s petrželkou a slaninou smícháme se žemlemi, zalijeme mlékem rozšlehaným s vejci a osolíme. Necháme táhnout asi 10 minut. Nakonec přimícháme mouku.

3

Mokrýma rukama tvarujeme knedlíky a vaříme je v osolené vodě 20-25 minut.

4

Podáváme s dušeným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept