Jednoduchý recept

Pečený losos s fenyklem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10138

Ingredience

400 g Fenykl obecný
700 g Losos - filety
20 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 492kJ
15% Sacharidy 53 g
35% Tuky 26 g
13% Sodík 264 mg
90% Bílkoviny 51 g

Pečený losos s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Nejprve v hmoždíři nahrubo rozdrdíme pepř a posypeme jím fenykl nakrájený na kostičky a plátky lososa. Ochucený fenykl orestujeme krátce, cca 1min na rozpáleném oleji. Na pečící papír rozložíme lososa a fenykl, osolíme, zakryjeme dalším pečícím papírem, po stranách uzavřeme a pečeme v troubě předehřáté na 200C 10-12min.

2

Po vyjmutí balíčky rozbalíme, filety rozdělíme na talíře a podáváme spolu s pečeným fenyklem.

Poznámka

Použijeme směs čtyř druhů pepře, a to černý, bílý, zelený a růžový

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept