Jednoduchý recept

Pstruzi na mandlích

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10155
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Citrony
100 g Mandle
80 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 483kJ
2% Sacharidy 8 g
56% Tuky 42 g
15% Sodík 299 mg
84% Bílkoviny 47 g

Pstruzi na mandlích postup přípravy receptu:

1

Omyté pstruhy marinujeme v citronové šťávě smíchané se solí a pepřem.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, pstruhy obalímev mouce a po obou stranách je opečeme dozlatova. Rozložíme je na horkou mísu.

3

Na zbylém másle opražíme mandle nasekané na lupínky a přelijeme jimi pstruhy. Rybu na talíři obložíme plátky citronu a posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept