Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10158
Kategorie: Maso

Ingredience

8 stroužek Česnek
1 ks Citrony
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Sardelové řezy
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 052kJ
3% Sacharidy 10 g
34% Tuky 26 g
111% Sodík 2 g
97% Bílkoviny 55 g

Treska po italsku postup přípravy receptu:

1

Tresku omyjeme ve studené vodě, osušíme a nakrájíme na porce. Marinujeme ji v soli, pepři, citronové šťávě a troše česneku.

2

Porce ryby obalíme v mouce a vložíme je do pekáčku na rozehřátý olivový olej. Každou porci pomažeme utřeným česnekem, posypeme nasekanými sardelemi, nastrouhaným parmezánem, strouhankou a vločkami másla.

3

Tresku pečeme v troubě dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept