Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10162

Ingredience

1 ks Citrony
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
0,4 l Víno bílé
21 ks Ústřice

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 652 kcal
Kilojoule 2 730kJ
10% Sacharidy 37 g
32% Tuky 24 g
33% Sodík 666 mg
96% Bílkoviny 54 g

Ústřicové ragú postup přípravy receptu:

1

Otevřené ústřice vyjmeme z lastur a uvaříme je ve vlastní vodě s vínem a citronem.

2

Máslo zpěníme, přidáme mouku a zalijeme ji vývarem. Uvaříme hustou omáčku a zahustíme ji smetanou s rozšlehanými žloutky. Osolíme, opepříme a přidáme i špetku cayenského pepře. Omáčku prolisujeme jemným sítem.

3

Nakonec přidáme 20g másla, rozmícháme a ústřice vložíme do omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept