Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10165
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory
100 g Cibule
600 g Hovězí roštěnka vys. peč.
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 728 kcal
Kilojoule 3 047kJ
4% Sacharidy 14 g
68% Tuky 51 g
20% Sodík 396 mg
95% Bílkoviny 53 g

Bavorské závitky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, nařízneme na okrajích a tence naklepeme. Maso osolíme a opepříme.

2

Na polovině sádla osmahneme polovinu nakrájené cibule, přidáme na kousky nakrájenou šunku, brambory a okurky. Vše mírně osolíme, opepříme a smícháme s vejci.

3

Směs navršíme na připravené roštěnky, svineme a převážeme nití nebo sepneme párátky.

4

Na zbylém sádle osmahneme cibuli, vložíme závitky a opečeme je ze všech stran. Podlijeme trochou vývaru a pod pokličkou dusíme doměkka.

5

Závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme. Hotovou šťávu přecedíme na závitky a krátce povaříme.

6

Podáváme s rýží nebo se širokými nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept