Zelená paprika plněná brynzou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zelená paprika plněná brynzou
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 40 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10166 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
100 g | Cibule |
50 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
2 ks | Paprikové lusky čerstvé |
5 g | Petržel - nať |
1 ks | Rajčata |
100 g | Sýr Brynza |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 15,0mg |
Draslík | 166,0mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 39,3mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 14,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Paprikové lusky čerstvé, Rajčata mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Sýr Brynza mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Zelená paprika plněná brynzou postup přípravy receptu:
1 | Omyté papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme. |
2 | Smícháme prolisovanou brynzu s měkkým máslem, nastrouhanou cibulí, mletou paprikou a nasekanou petrželkou. |
3 | Směsí naplníme půlky paprik. Ozdobíme je plátky rajčete a snítkou petrželky. |
Ta brynza v ní je výborná