Jednoduchý recept

Pstruh pečený

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10167

Ingredience

1 ks Citrony
80 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
1 kg Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 522 kcal
Kilojoule 2 186kJ
1% Sacharidy 3 g
44% Tuky 33 g
16% Sodík 325 mg
93% Bílkoviny 52 g

Pstruh pečený postup přípravy receptu:

1

Omyté pstruhy vykucháme, očistíme a z obou stran 2-3x nařízneme. Osolíme je, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme pstruhy a pečeme je z obou stran celkem 12-15 minut.

3

Upečené ryby upravíme na mísu, obložíme kolečky citronu a posypeme nasekanou petrželkou.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept