Jednoduchý recept

Chřest s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10170
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

800 g Chřest bílý
100 g Máslo čerstvé
5 g Pažitka
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 457kJ
2% Sacharidy 9 g
39% Tuky 30 g
16% Sodík 330 mg
28% Bílkoviny 16 g

Chřest s vejci postup přípravy receptu:

1

Chřest v dolní části uřízneme, oloupeme od hlaviček dolů, svážeme do svazečku a uvaříme v osolené vodě.

2

Na pánvi na rozehřátém másle zlehka umícháme vejce.

3

Okapaný chřest upravíme na mísu, navršíme míchaná vejce a ozdobíme jemně nasekanou pažitkou.

Poznámka

Pokud použijeme konzervovaný chřest, stačí jen malinko povařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept