Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10181
Kategorie: Zelenina

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
750 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 140 kcal
Kilojoule 584kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 11 g
5% Sodík 108 mg
4% Bílkoviny 2 g

Fondue z rajčat postup přípravy receptu:

1

Rajčata krátce spaříme a oloupeme.

2

V kastrole z varného skla rozehřejeme máslo, přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, rajčata a sůl. Vše dusíme, až směs zhoustne. Podáváme v témže kastrole, povrch pokrmu posypeme nasekanou petrželkou.

3

Na malé talířky dáme na kostky nakrájený chléb. Porce chleba namáčíme do fondue.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept