Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10182
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Petržel - nať
30 ks Ředkvička
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 558kJ
3% Sacharidy 9 g
14% Tuky 11 g
9% Sodík 171 mg
3% Bílkoviny 2 g

Dušené ředkvičky postup přípravy receptu:

1

Na lžíci másla zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na plátky nakrájené ředkvičky (neloupané), osolíme a mírně podlité dusíme téměř doměkka.

2

Zbylé máslo smícháme s moukou, v malých kouscích je přidáme do šťávy a vše ještě krátce povaříme.

3

Nakonec hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept