Recept

Španělský telecí ořech

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10191
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
50 g Máslo čerstvé
135 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Olej stolní
1 ks Petržel - nať
81,5 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1000 g Telecí ořech
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 503kJ
5% Sacharidy 19 g
23% Tuky 17 g
13% Sodík 266 mg
55% Bílkoviny 31 g

Španělský telecí ořech postup přípravy receptu:

1

Omytý a odblaněný telecí ořech osolíme a obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s olejem a ve strouhance.

2

Maso vložíme do pekáčku s rozpáleným máslem a olejem a za častého polévání pečeme asi 1 1/4 hodiny.

3

Upečené maso nakrájíme na plátky, urovnáme na mísu a obložíme plátky citronu a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept