Recept

Telecí ptáčky se žampiony

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 10195

Ingredience

0,5 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 ks Telecí nožičky
250 ml Vývar z hovězích kostí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 361kJ
1% Sacharidy 4 g
49% Tuky 37 g
36% Sodík 730 mg
95% Bílkoviny 53 g

Telecí ptáčky se žampiony postup přípravy receptu:

1

Omyté telecí nožičky vykostíme, každou podélně rozkrojíme, po vláknu protáhneme slaninou a potřeme solí.

2

Ptáčky v kastrolu opečeme dohněda. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, petrželku a vše společně osmahneme. Přilijeme trochu vývaru a pod poklicí dusíme doměkka.

3

Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a krátce podusíme na másle.

4

Hotové ptáčky nakrájíme přes vlákno na plátky. Omáčku přecedíme na žampiony, necháme přejít varem a přelijeme jí ptáčky upravené na talíři.

5

Pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept