Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10197
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Morek
0,5 l Omáčka hnědá univerzální (UHO)
8 ks Pepř černý celý
100 g Šalotka
1 ks Tymián čerstvý
0,3 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

138% Kalorie 2,730 kcal
Kilojoule 11 421kJ
68% Sacharidy 243 g
240% Tuky 180 g
8% Sodík 167 mg
96% Bílkoviny 54 g

Omáčka Bordelaise postup přípravy receptu:

1

Zprudka svaříme 1/8 l červeného vína s nakrájenou šalotkou, pepřem, tymiánem a bobkovým listem. Přilijeme hnědou omáčku, ještě svaříme a prolisujeme.

2

Morek bez úlomků kostí nasekáme na kostičky, ohřejeme v 1/8 l červeného vína a přidáme jako vložku do připravené omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept