Jednoduchý recept

Makrela grilovaná

  • Rakousko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Makrela grilovaná 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 10198
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Makrela obecná
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 542kJ
1% Sacharidy 5 g
31% Tuky 23 g
13% Sodík 257 mg
62% Bílkoviny 35 g
Makrela grilovaná

Makrela grilovaná postup přípravy receptu:

1

Makrelu očistíme a potřeme zevnitř i na povrchu solí a pepřem.

2

Na obou stranách páteře uděláme příčné zářezy, rybu obalíme ve strouhance a pokapeme olejem. Grilujeme zvolna po obou stranách.

3

Makrelu podáváme s bylinkovým nebo sardelovým máslem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept