Recept

Telecí nožičky zadělávané

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10199
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
40 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 ks Pepř černý celý
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
4 ks Telecí nožičky
1 špetka Tymián sušený
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 816kJ
6% Sacharidy 23 g
21% Tuky 16 g
16% Sodík 318 mg
93% Bílkoviny 52 g

Telecí nožičky zadělávané postup přípravy receptu:

1

Omyté nožičky rozpůlíme a spolu s cibulí a kořenovou zeleninou je vložíme do studené vody v kastrolu. Dáme na oheň, přidáme sůl, zrnka pepře, tymián, bobkový list a vaříme doměkka.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji trochou vývaru, rozmícháme a povaříme asi 5 minut. Přilijeme kyselou smetanu a dochutíme.

3

Nakonec do omáčky vložíme telecí nožičky a necháme chvíli táhnout.

4

Podáváme s noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept