Jednoduchý recept

Mořský jazyk smažený

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10200

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
800 g Mořský jazyk
200 ml Olej stolní
1 ks Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 669 kcal
Kilojoule 2 801kJ
3% Sacharidy 9 g
70% Tuky 53 g
21% Sodík 420 mg
69% Bílkoviny 39 g

Mořský jazyk smažený postup přípravy receptu:

1

Ryby stáhneme, vykucháme a oddělíme hlavu i ploutve.

2

Připravené porce osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce, rozšlehaném vejce a ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

3

Usmažené ryby upravíme na nahřátou mísu a obložíme plátky citronu a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept