Recept

Husí játra na jablkách a cibuli

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10203

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Jablka
480 g Játra husí
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 104kJ
8% Sacharidy 28 g
10% Tuky 7 g
29% Sodík 584 mg
41% Bílkoviny 23 g

Husí játra na jablkách a cibuli postup přípravy receptu:

1

Omytá a odblaněná játra nakrájíme na 12 stejných plátků, obalíme je v mouce a pomalu dozlatova opečeme na másle po obou stranách. Vyjmeme je a necháme na teple.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky, oloupaná jablka nakrájíme na malé kostičky. Cibuli s jablky zprudka osmahneme na pánvi, podlijeme vývarem a přidáme játra. Vše osolíme, opepříme a necháme už bez vaření asi 2 minuty táhnout.

3

Podáváme s cibulovo-jablečnou omáčkou a dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept