Jednoduchý recept

Husí játra opečená

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10204
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Hřebíček
80 g Husí sádlo
500 g Játra husí
30 g Mandle plátky
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 634kJ
3% Sacharidy 10 g
39% Tuky 29 g
18% Sodík 370 mg
39% Bílkoviny 22 g

Husí játra opečená postup přípravy receptu:

1

Omytá a odblaněná játra protkneme mandlemi a hřebíčkem.

2

V pekáčku rozpálíme sádlo, vložíme játra a pečeme v troubě asi 20 minut za častého polévání.

3

Játra podáváme se špetkou soli, nakrájená na plátky a politá vypečeným tukem.

4

Vhodnou přílohou jsou dušené žampiony a rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept