Jednoduchý recept

Nádivka z telecího masa

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10205

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
150 g Smetana 12% (konzumní)
10 g Sůl
500 g Telecí plec
3 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 824 kcal
Kilojoule 3 447kJ
2% Sacharidy 7 g
44% Tuky 33 g
227% Sodík 5 g
207% Bílkoviny 117 g

Nádivka z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso zbavíme šlach, nakrájíme na kousky a umeleme.

2

Žloutky oddělíme od bílků a maso s ostatními přísadami ještě jednou umeleme. Vše osolíme, opepříme a prolisujeme přes síto. Získáme tak jemnou, kompaktní hmotu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept