Recept

Kuřecí játra na Madeiře

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10207

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Játra kuřecí
50 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rýže dušená
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Víno madeira
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 582kJ
6% Sacharidy 20 g
27% Tuky 20 g
19% Sodík 371 mg
45% Bílkoviny 25 g

Kuřecí játra na Madeiře postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a osmahneme ji na rozpáleném oleji.

2

Přidáme omytá kuřecí játra a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme, podlijeme Madeirou, trochou vývaru a necháme krátce táhnout.

3

Dušenou rýži uspořádáme na míse do kruhu, doprostřed vložíme játra a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept