Recept

Štýrský vepřový jazyk

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10208

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
100 g Křen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
2 ks Vepřový jazyk
850 g Zelenina kořenová
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 777 kcal
Kilojoule 3 253kJ
14% Sacharidy 50 g
60% Tuky 45 g
25% Sodík 504 mg
90% Bílkoviny 50 g

Štýrský vepřový jazyk postup přípravy receptu:

1

Omyté jazyky vložíme do osolené vody. Přidáme pepř, ocet, bobkový list, tymián, česnek a nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Na mírném ohni vše vaříme asi 2 hodiny.

2

Měkké jazyky vyjmeme z polévky, odstraníme kůži a nakrájíme je na 2cm silné plátky.

3

Nakonec jazyky přelijeme trochou horkého vývaru a podáváme s nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept