Recept

Úhoř pečený na pánvi

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10211

Ingredience

2 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1000 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 322kJ
2% Sacharidy 7 g
65% Tuky 49 g
10% Sodík 196 mg
46% Bílkoviny 26 g

Úhoř pečený na pánvi postup přípravy receptu:

1

Úhoře zbavíme ploutví, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na 8cm dlouhé špalíky. Podél páteře uděláme podélný zářez, rybu osolíme, opepříme a marinujeme v citronové šťávě.

2

Potom úhoře obalíme v mouce a zvolna pečeme na másle (nebo na oleji).

3

Upečeného úhoře posypeme petrželkou, obložíme plátky citronu a polijeme rozpuštěným máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept