Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10215
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Anglická slanina
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Marmeláda šípková
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno červené
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
500 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 939 kcal
Kilojoule 3 928kJ
12% Sacharidy 43 g
66% Tuky 49 g
48% Sodík 954 mg
109% Bílkoviny 61 g

Zaječí kotlety postup přípravy receptu:

1

Zaječí hřbet odblaníme, omyjeme a po délce vyřízneme maso, které nakrájíme na kotlety. Naklepeme je a křížem protkneme slaninou. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a zprudka opečeme na másle - ne zcela propečeme.

2

Šťávu zaprášíme moukou, zalijeme červeným vínem, přidáme worcester a kapku citronové šťávy. Vše svaříme.

3

Do vykrojených půlek jablek dáme šípkovou marmeládu, podusíme a obložíme jimi kotlety, které nakonec přelijeme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept