Jednoduchý recept

Játrový sýr smažený

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10218

Ingredience

1 ks Citrony
2 polévková lžíce Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 hrst Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
400 g Sýr játrový
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 610 kcal
Kilojoule 2 551kJ
3% Sacharidy 11 g
72% Tuky 54 g
69% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Játrový sýr smažený postup přípravy receptu:

1

Plátky játrového sýru obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem, solí a olejem a ve strouhance.

2

Sýr smažíme v horkém oleji po obou stranách.

3

Každou porci posypeme osmaženou petrželkou a obložíme plátky citronu.

Poznámka

Podáváme s bramborovým salátem a s polníčkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept