Jednoduchý recept

Polévka Madrilene

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 10220
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

150 g Rajčata
0,1 l Víno madeira
0,8 l Vývar z hovězích kostí
2 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 480kJ
2% Sacharidy 6 g
8% Tuky 6 g
33% Sodík 662 mg
13% Bílkoviny 7 g

Polévka Madrilene postup přípravy receptu:

1

2 plátky želatiny namočíme do studené vody a po chvilce je vymačkáme. Rozpustíme je v teplém vývaru, ze kterého jsme sebrali tuk.

2

Omytá a oloupaná rajčat zbavená semínek drobně nakrájíme. Přilijeme vychladlý vývar a Madeiru. Polévká má být hustá jako řidší želé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept