Jednoduchý recept

Paprikové lusky marinované

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10223
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 špetka Cukr krupice
2 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej salátový
1 polévková lžíce Olej stolní
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 61 kcal
Kilojoule 254kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 4 g
4% Sodík 74 mg
1% Bílkoviny 1 g

Paprikové lusky marinované postup přípravy receptu:

1

Papriky omyjeme, zbavíme semen, osušíme a na oleji ze všech stran osmažíme.

2

Měkké, ještě teplé papriky oloupeme a rozložíme je na mísu.

3

Smícháme sůl, pepř, cukr, utřený česnek, worcester, vinný ocet a salátový olej. Vše dobře rozmícháme a nalijeme na papriky.

4

Za občasného míchání marinujeme nejméně 2 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept