Recept

Uzené makrely s omáčkou

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 10224
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
4 polévková lžíce Majonéza
2 ks Makrela uzená
1 kávová lžička Ocet vinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Salát hlávkový
1 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 737 kcal
Kilojoule 3 084kJ
1% Sacharidy 3 g
74% Tuky 55 g
17% Sodík 332 mg
97% Bílkoviny 54 g

Uzené makrely s omáčkou postup přípravy receptu:

1

Uzené makrely nakrájíme na řezy, vykostíme a stáhneme kůži. Porce upravíme na mísu.

2

Majonézu smícháme s paprikou, hořčicí, vinným octem, solí, pepřem a cukrem. Nakonec vmícháme ušlehanou smetanu.

3

Omáčkou zalijeme připravené makrely a pokrm obložíme salátovými listy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept