Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10227

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Citrony
1 kávová lžička Estragon
1 hrst Kopr čerstvý
100 g Máslo čerstvé
0,3 l Ocet vinný
5 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
0,1 l Víno bílé
1000 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 828 kcal
Kilojoule 3 463kJ
12% Sacharidy 42 g
82% Tuky 61 g
6% Sodík 129 mg
58% Bílkoviny 33 g

Úhoř na modro postup přípravy receptu:

1

Do osolené vody přilijeme bílé víno, ocet, přidáme cibuli nakrájenou na kroužky, bobkový list, pepř, petržel nakrájenou na plátky, petrželovou nať a estragon. Vodu uvedeme do varu.

2

Nestaženého úhoře vykucháme, omyjeme, zalijeme vroucím octem a vložíme do připraveného vývaru. Bez vaření necháme táhnout na mírném ohni asi 25 minut.

3

Měkkou rybu vyjmeme a po okapání ji upravíme na nahřátou mísu. Pokapeme máslem, obložíme dílky citronu a nasekaným koprem.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept