Recept

Šneci na štýrský způsob

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10228

Ingredience

50 g Cibule
1 ks Kerblík
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
1 ks Petržel - nať
50 g Slanina vepřová
1 balení Sterilovaní šneci v hovězím bujonu
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Tymián čerstvý
0,4 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 935kJ
3% Sacharidy 9 g
16% Tuky 12 g
10% Sodík 200 mg
5% Bílkoviny 3 g

Šneci na štýrský způsob postup přípravy receptu:

1

Šneky z konzervy necháme okapat.

2

V kastrolu rozehřejeme máslo, rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky, zpěníme jemně nasekanou petrželku a cibuli a přidáme strouhanku. Do směsi vložíme šneky a dobře je osmažíme.

3

Potom přilijeme víno, osolíme, opepříme, přidáme česnek, kerblík a tymián. Vše dobře povaříme.

4

Šneky podáváme s čerstvým selským chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept