Jednoduchý recept

Žabí stehýnka vařená

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 10231
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 hrst Petržel - nať
1 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
1 l Voda pitná
600 g Žabí stehýnka

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 968kJ
2% Sacharidy 7 g
15% Tuky 11 g
15% Sodík 309 mg
46% Bílkoviny 26 g

Žabí stehýnka vařená postup přípravy receptu:

1

Stehýnka omyjeme, vložíme do vody a přidáme ocet, sůl, cibuli a snítku tymiánu. Vaříme pod pokličkou doměkka.

2

Uvařená stehýnka podáváme ve vývaru. Každou porci na talíři posypeme strouhankou osmaženou na másle a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept