Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10232
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 ks Citrony
1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 ks Kerblík
250 g Majonéza
1 ks Pažitka
1 ks Petržel - nať
2 ks Šalotka
1 ks Šťovík

Nutriční hodnoty jedné porce

103% Kalorie 2,031 kcal
Kilojoule 8 497kJ
21% Sacharidy 75 g
262% Tuky 196 g
96% Sodík 2 g
26% Bílkoviny 15 g

Omáčka Ravigot postup přípravy receptu:

1

Do majonézy zamícháme jemně nasekané bylinky, nastrouhanou citronovou kůru a šťávu z půlky citronu.

2

Omáčku Ravigot podáváme k rybám a pečením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept