Recept

Šťáva k vepřovému masu

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10236
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 stroužek Česnek
0,5 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
750 g Kosti vepřové
0,5 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
100 g Tuk
0,5 l Vývar z hovězích kostí
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 838 kcal
Kilojoule 3 508kJ
1% Sacharidy 5 g
72% Tuky 54 g
114% Sodík 2 g
142% Bílkoviny 80 g

Šťáva k vepřovému masu postup přípravy receptu:

1

Nasekané kosti spolu se zeleninou nakrájenou na kostičky a cibulí osmahneme na pekáčku v troubě - často obracíme.

2

Potom vše poprášíme moukou, okořeníme utřeným česnekem a kmínem, osolíme a zalijeme vývarem (nebo vodou). Dobře provaříme.

3

Šťávu sdecíme, ještě povaříme, ale neodebereme všechen tuk.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept