Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10238

Ingredience

0,5 l Bešamel
100 g Cibule
1 ks Citrony
1 ks Estragon
500 g Hovězí maso zadní
1 ks Kerblík
1 špetka Majoránka
20 g Máslo čerstvé
60 g Olej stolní
1 ks Petržel - nať
1 ks Řeřicha
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 538 kcal
Kilojoule 2 253kJ
5% Sacharidy 18 g
51% Tuky 38 g
26% Sodík 520 mg
60% Bílkoviny 34 g

Maso s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a na oleji osmažíme dozlatova.

2

Omyté maso zbavíme šlach a blan, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme a přidáme 4 lžíce vody. Pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě asi 45 minut.

3

Nasekané žampiony a bylinky krátce osmahneme na másle, zalijeme 1/2 l bešamelu a přidáme k masu. Dochutíme citronovou šťávou a dusíme doměkka.

4

Podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept