Recept

Dušený telecí mozeček

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10241
Kategorie: Maso

Ingredience

0,3 ks Cibule
70 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Telecí mozek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 787kJ
0% Sacharidy 1 g
47% Tuky 35 g
19% Sodík 376 mg
46% Bílkoviny 26 g

Dušený telecí mozeček postup přípravy receptu:

1

Omyté, odblaněné a osušené mozečky nakrájíme na malé kousky.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přidáme připravené mozečky, osolíme, opepříme a za stálého míchání krátce podusíme.

3

Před podáváním pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept