Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10246
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
100 g Křen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
0,5 ks Vepřová hlava
950 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 697kJ
14% Sacharidy 51 g
23% Tuky 17 g
14% Sodík 280 mg
38% Bílkoviny 21 g

Vepřová hlava vařená postup přípravy receptu:

1

Hlavu očistíme od štětin a omyjeme. Vložíme ji do osolené vody spolu s octem, pepřem, tymiánem, bobkovým listem, česnekem, nakrájenou zeleninou a cibulí. Vše vaříme na mírném ohni asi 2 hodiny.

2

Měkké maso vyjmeme, obereme a rozdělíme na kousky. Jazyk sloupneme, nakrájíme na plátky a vše přelijeme trochou vývaru.

3

Podáváme s nastrouhaným křenem a s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept