Jednoduchý recept

Holoubata pečená se slaninou

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10249

Ingredience

4 ks Holoubata
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 747 kcal
Kilojoule 3 125kJ
0% Sacharidy 0 g
74% Tuky 55 g
38% Sodík 763 mg
104% Bílkoviny 58 g

Holoubata pečená se slaninou postup přípravy receptu:

1

Oškubaným holoubatům odřízneme krk, křídla a drápky, vykucháme je, omyjeme a osušíme. Prsa a stehna protkneme slaninou, uvnitř i vně je osolíme a opepříme.

2

Maso zalijeme rozpuštěným máslem a pečeme bez podlévání jako kuře asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept