Recept

Kančí hřbet podle fořta

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10254

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Hrušky
4 ks Jalovec
1000 g Kančí maso
2 polévková lžíce Kompot brusinkový
150 g Lišky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Slanina vepřová
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 693kJ
8% Sacharidy 27 g
42% Tuky 31 g
18% Sodík 365 mg
108% Bílkoviny 61 g

Kančí hřbet podle fořta postup přípravy receptu:

1

Omytý, očištěný a odblaněný kančí hřbet potřeme solí, pepřem a tlučeným jalovcem.

2

Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme maso a podlijeme trochou vody. Pečeme v horké troubě vrchní stranou dolů, potom maso obrátíme a za občasného polévání šťávou dopečeme. Upečený hřbet vyjmeme a necháme na teplém místě.

3

Ve vypečené šťávě osmahneme slaninu, cibuli a houby. Vše osolíme, opepříme a hotovou směsí obložíme pečeni.

4

Podáváme s dušenými hruškami, na které položíme lžičku brusinek.

5

Vhodnou přílohou jsou bramborové krokety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept