Recept

Vepřová žebírka na špízu

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10259
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
8 polévková lžíce Chilli omáčka
8 polévková lžíce Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
5,5 kg Vepřová žebra

Nutriční hodnoty jedné porce

204% Kalorie 4,029 kcal
Kilojoule 16 859kJ
2% Sacharidy 8 g
450% Tuky 337 g
52% Sodík 1 g
396% Bílkoviny 223 g

Vepřová žebírka na špízu postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme marinádu z rajčatového protlaku, chilli omáčky, sójové omáčky, utřeného česneku a oleje - vše dobře promícháme.

2

Omytá žebírka vložíme do marinády a necháme do druhého dne v chladu.

3

Žebírka vložíme na gril a během grilování je potíráme opakovaně marinádou.

4

Když vyprýští šťáva, jsou žebírka hotová. Grilujeme celkem asi 1 hodinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept