Recept

Hovězí vývar s vaječnou sedlinou

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 10267
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

0,8 l Hovězí vývar základní
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Muškátový květ
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 660kJ
1% Sacharidy 2 g
18% Tuky 13 g
30% Sodík 594 mg
14% Bílkoviny 8 g

Hovězí vývar s vaječnou sedlinou postup přípravy receptu:

1

Vejce rozmícháme s mlékem, solí a špetkou muškátu.

2

Do malého kastrolu vymazaného máslem nalijeme procezenou směs, kastrol vložíme do vodní lázně a směs necháme táhnout bez vaření v mírně zahřáté troubě, dokud nesedne. Kastrol vložíme do studené vody a směs necháme vychladnout.

3

Sedlinu opatrně vyklopíme, nakrájíme na kostičky a ihned přidáme do horké polévky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept